img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

JIANGSU EMT PET BASE FILM FOR MLCC nggunakake

Ing pungkasan 2018y, EMT ngetokake woro-woro babagan investasi lan pambangunan proyek film basa poliester kelas optik kanthi output taunan 20,000 ton teknologi tampilan OLED liwat anak perusahaan Jiangsu EMT, kanthi total investasi 350 yuta. yuan.

Sawise 4 taun gaweyan, baris produksi G3 Jiangsu EMT wis dileksanakake ing 2021y, dumunung ing Hai'an, Jiangsu.Katalog produk kalebu film dhasar kanggo panggunaan MLCC, kelas GM Serie.

Kekandelan film basa MLCC kisaran 12-125 mikron, struktur co-extrusion ABC, lapisan ganda, kinerja produk sing apik banget, utamane digunakake ing aplikasi minangka membran basa kanggo panggunaan MLCC.

1655197886455

Diagram Skema Film Dasar kanggo Membran MLCC

Film MLCC minangka konsumsi dhuwur ing proses manufaktur MLCC.Proses perawatan nutupi agen rilis silikon ing lapisan permukaan film PET, supaya bisa nggawa lapisan lempung sajrone lapisan cast.Proses kasebut mbutuhake kelancaran permukaan film dasar PET, sing bisa dijamin dening EMT.Sawise riset pirang-pirang taun, Jiangsu EMT kasil nggayuh indeks Ra antara 10nm- 40nm.

xtgf

Saiki, Jiangsu EMT gelar GM70, GM70 A, GM70B, GM70D wis diprodhuksi massal, aplikasi nyakup proses MLCC tipis lan jinis panggunaan umum;GM70C kanggo proses MLCC ultra-tipis, uga ana ing tahap introduksi lan bakal siap kanggo produksi & pasokan sing akeh kanggo para pelanggan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk film basis MLCC, hubungi kita kanggo brosur produk kanthi ngirim email menyang:dodolan@dongfang-insulation.com

EMT ngarepake konsultasi sampeyan, ayo mbangun jagad sing lestari kanthi inovasi.


Wektu kirim: Jun-14-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan