img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Inovasi Teknis-56 Taun Inovasi babagan Bahan Insulasi Listrik

Platform Inovasi

Pusat Penelitian Bahan Isolasi Nasional

Pusat Teknologi Perusahaan sing sah negara

Program Pasca Doktor

Pusat Inspeksi Akreditasi CNAS

Pusat Penciptaan Standar Teknis Sichuan

Stasiun Kerja Akademisi Sichuan

1221

Talents Strength

Kanthi riset ilmiah ing grup iki.Meh 200 anggota

.
04eadf954_03

Kekayaan Intelektual

Paten sing diwenehake: 300,

Teknik inti sing diwiwiti dhewe: 50+

04eadf954_06

Inovasi ing Standar

Nggawe 90+ Standar Internasional, Standar Nasional lan Standar Industri

1221

Nggawe 5 Standar Nasional kanthi sifat intelektual sing diwiwiti dhewe

1221

Ninggalake Pesen Panjenengan