img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Bagian Laminasi Kaku & Mesin

Kaku Laminated Sheet, kasusun saka kain kaca ditenun impregnated karo resin thermosetting epoxy, laminated ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.Kain kain kaca kudu bebas alkali lan diolah nganggo silane coupler.Ditrapake ing motor listrik kelas B ~ H, proyek Transmisi HV / UHV DC, VSC-HVDC, transit rel, motor traksi, trafo, rectifier, kabinet kontrol elektronik lan lantai kanggo fasilitas transit rel minangka komponen struktur insulasi, sing nduweni syarat tahan api. utawa ora, utawa cara liyane.


Laminasi kaku

212 (1)
212 (2)

● Lembar Utamane kanggo Aplikasi Listrik

sasmita

Thermal

Fitur Utama

3025

E-105 ℃

Nyandhang-tahan

3240

B-130 ℃

 

3253

H-180 ℃

Kekuwatan mekanik ultra-dhuwur ing suhu kurang, bebas halogen

D326

H-180 ℃

Kekuwatan mekanik ultra-dhuwur ing suhu kurang

D333

C-200 ℃

Kekuwatan mekanik ultra-dhuwur ing suhu kurang

3242

F-155 ℃

 

D327

F-155 ℃

Penylametan kekuatan panas dhuwur, V-1

D328

F-155 ℃

Penylametan kekuatan panas dhuwur, V-0, UL, resin benzoxazine

DF204

F-155 ℃

Penylametan kekuatan panas dhuwur, V-0, UL, resin epoksi

D331

H-180 ℃

Penylametan kekuatan panas dhuwur, V-0, UL, resin benzoxazine

D329

H-180 ℃

PTI ≥ 500V, V-0, bebas halogen

D338

H-180 ℃

V-0

D330

B-130 ℃

Semi-konduktif, ireng

D339

F-155 ℃

Semi-konduktif, ireng

D350A

H-180 ℃

Penylametan kekuatan panas dhuwur

EPGC201 / 202

B-130 ℃

G10 / FR4 (UL)

EPGC203 / 204

F-155 ℃

G11 / FR5 (UL)

EPGC205

F-155 ℃

Kain tenun polos keliling kaca

EPGC306

F-155 ℃

CTI ≥ 500V

EPGC307

F-155 ℃

CTI ≥ 500V,Kain tenun polos keliling kaca

EPGC308

H-180 ℃

Resistance dhuwur sawise kecemplung banyu

DF3316A

C-200 ℃

Resistance suhu dhuwur

DF336

F-155 ℃

CTI ≥ 600V, V-0, bebas halogen

● Lembar kanggo Aplikasi Non-listrik

sasmita

Thermal

Fitur Utama

D332

F-155 ℃

Nyandhang-tahan

D3524A

F-155 ℃

Ireng, tahan api, kekuatan dhuwur

DF3524B

F-155 ℃

Kapadhetan rendah, tahan api, ditrapake minangka bahan inti

D325

Papan anti tusuk Kevlar,Perlindungan keamanan

D295

Prepreg.saka kain Kevlar kanggo helm balistik,Perlindhungan keamanan

D332

F-155 ℃

Nyandhang-tahan

G3849

H-180 ℃

Ditrapake ing peralatan cryogenic (suhu kurang nganti -196 ℃)

D3849

F-155 ℃

Ditrapake ing peralatan cryogenic (suhu kurang nganti -196 ℃)

Z3849

B-130 ℃

Ditrapake ing peralatan cryogenic (suhu kurang nganti -196 ℃)

DF3313L

B-130 ℃

Kapadhetan kurang, bobot entheng, lembaran insulasi termal sing apik

DF3314O

F-155 ℃

Kapadhetan kurang, bobot entheng, lembaran insulasi termal sing apik

Bagian Mesin

bagean Machined utamané digawe saka SMC, BMC, UPGM203 (GPO-3) prepreg, EPGC202 (FR4) lan bahan mentahan liyane dening panas mencet utawa resin epoxy / resin epoxy vinyl / pultrusion resin polyester unsaturated mbentuk.

● 工 - Ketik

img (1)

● U - Tipe

img (2)
img (3)

● L - Jinis

img (1)
img (2)

● 王 - Jinis

img (4)
img (5)
img (6)

● Z - Jinis

img (7)

Aplikasi

img (1)
imh (1)
imh (2)
imh (3)

Ekstra-dawa khusus-ukuran resin basis serat dikiataken bagean jampel

Ditrapake kanggo pembangkit listrik termal (pembangkit listrik limbah kotamadya, pembangkit listrik tenaga gas sampah)

● Slot Liner

 

Kinerja

Unit

Nilai

1

Kekuwatan lentur (normal)

MPa

≥210

2

Kekuwatan Bending Vertikal

(160 ℃ ± 2 ℃)

MPa

≥170

3

Kekuwatan Kompresi

MPa

≥320

4

Kekuwatan tensile

MPa

≥270

5

Tegangan AC resistance

V/60s

6000

● Pad Isolasi

 

Kinerja

Unit

Nilai

1

Kekuwatan Mlengkung

MPa

≥400

2

Kekuatan tarik (vertikal)

MPa

≥300

3

Laminar vertikal kekuatan listrik (minyak 90 ℃)

MV/m

≥16.1

4

CTI

V

≥500

● Insulation Sheath Ring

 

Kinerja

unit

Nilai

1

Kekuwatan mlengkung

MPa

≥400

2

Kekuwatan kompresi laminar vertikal

MPa

≥300

3

Kejut termal 320 ℃ / 1 jam

__

Ora de-laminasi, gelembung, aliran resin

4

CTI

 

≥50

Ninggalake Pesen Sampeyan Perusahaan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake Pesen Panjenengan