img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

—— PROFIL PERUSAHAAN

Sichuan EM Technology Co., Ltd., diadegaké ing taun 1966 lan kantor pusaté ing Mianyang, Sichuan, sisih kidul-kulon China, minangka perusahaan umum 1st kanggo Pabrik bahan insulasi listrik ing China (kode saham: 601208) lan National Insulating Material Engineering Technical Research Center, kita duwe lengkap R&D lan kemampuan manufaktur kanggoPabrik film Poliester, Film Polikarbonat lan Polipropilena bebas halogen, Film polipropilena kapasitor, Laminasi Kaku & Fleksibel, Pita mika, Komposit termoset, Produk lapisan presisi, Senyawa cetakan (DMC, SMC), Kripik PET Fungsional (chip PET FR, anti-bakteri PET chip, etc), impregnating varnishes lan kawat enamel, resin PVB & interlayers, resin khusus(esp. kanggo CCL).We are certified kanggo ISO9001, IATF16949:2016, ISO10012, OHSAS18001 lan ISO14001.

Kita ngekspor menyang pasar ing saindenging jagad ing macem-macem industri, kalebu peralatan pembangkit listrik, transmisi daya UHV, kothak cerdas, energi anyar, transportasi rel, komunikasi, elektronik konsumen, komunikasi 5G, tampilan panel.EMTCO wis nggawe kemitraan lan kerjasama sing stabil kanthi jangka panjang karo kabeh mitra kita ing saindenging jagad lan nyediakake dhukungan sing kuat ing layanan manufaktur kanggo Produsen Peralatan Asli (OEM).

Insulation Material

sesanti

Kanthi bantuan sistematisasi inovasi, relevansi teknologi, diversifikasi produk lan spesialisasi layanan, kita darmabakti kanggo mbangunEMTCOdadi produsen lan panyedhiya layanan kelas donya kanggo bahan inovatif lan anyar.

Tonggak sejarah

2020

Akuisisi Shandong SNTON Optical Materials Technology Co, Ltd.

2015

EMT entuk 51% saka total ekuitas Taihu Jinzhang Science & Technology Corp, lan saiki diganti dadi 25% ekuitas

2014

EMT entuk 62.5% saka total ekuitas Zhengzhou HuaiiaNew Energy Technology Co, Ltd.

2012

Dipindhah ing "EMT Industrial Park", nyiyapake Jiangsu EM New Material Co., Ltd.

2011

Kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai

2007

Ganti jeneng Sichuan "EMTCO"

2005

Akuisisi kabeh dening Guangzhou GAOJIN Group

1994

Dibangun maneh dadi Sichuan Dongfang Insulation Material Co. Ltd, Nggawe "Sichuan EM Enterprise Group Company"

1966

Pabrik Bahan Insulasi Dongfang milik negara dipindhah ing sichuan saka Harbin

1Map (1)

Situs Manufaktur

Situs Mianyang
Situs Chengdu
Taihu Jin Zhang
Situs China Tengah
Situs China Timur
Bahan Optik SNTON
Situs Mianyang

21223101436

Situs Chengdu

21223101436

Taihu Jin Zhang

21223101436

Situs China Tengah

21223101436

Situs China Timur

21223101436

Bahan Optik SNTON

21223101436

Struktur

Sichuan Dongfang Insulating Material Co., Ltd.

Sichuan EMT New Material Co., Ltd.

Jiangsu EMT New Material Co., Ltd.

Shandong Shengtong Optical Materials Technology Co., Ltd.

Guangdong EMT New Material Technology Co., Ltd.

EMT Chengdu New Materials Technology Co., Ltd.

Chengdu D&C Pharma.Teknologi Co., Ltd.

Sichuan EMT Aviation Equipment Co., Ltd.

Henan Huajia New Material Technology Co., Ltd.

Shandong EMT New Material Co., Ltd.

Shandong Dongrun New Material Co., Ltd.

Sichuan EM Functional Film Materials & Technology Co., Ltd.


Ninggalake Pesen Panjenengan