img

Supplier Global Proteksi Lingkungan lan Solusi Material Anyar

—— PROFIL PERUSAHAAN

Sichuan EM Technology Co., Ltd., diadegaké ing taun 1966 lan kantor pusaté ing Mianyang, Sichuan, sisih kidul-kulon China, minangka perusahaan umum 1st Produsèn bahan insulasi listrik ing China lan National Insulation Material Engineering Technical Research Center, kita duwe lengkap R & D lan kabisan Manufaktur kanggo Pabrikfilm poliester, film polikarbonat lan polipropilena bebas halogen, film polipropilena kapasitor, laminasi kaku & fleksibel, pita mika, komposit termoset, produk lapisan presisi, senyawa cetakan (DMC, SMC), keripik PET fungsional (chip PET FR, PET anti-bakteri chip, etc.), impregnating varnishes lan kawat enamel, resin PVB & interlayers, resin khusus(khusus kanggo CCL), etc. We sing certified dening ISO9001, IATF16949:2016, ISO10012, OHSAS18001 lan ISO14001.

Kita ngekspor menyang pasar donya ing macem-macem industri, kalebu peralatan pembangkit listrik, transmisi daya UHV, kothak cerdas, energi anyar, transportasi rel, elektronik konsumen, komunikasi 5G, lan tampilan panel.EMT wis nggawe kemitraan kooperatif jangka panjang lan stabil karo kabeh mitra kita ing saindenging jagad, lan nyedhiyakake dhukungan sing kuat ing layanan manufaktur kanggo produsen peralatan asli (OEM).

Bahan Isolasi

VISI

Dadi Supplier Produk lan Layanan Inovatif Anyar sing misuwur ing donya.

KAREP

Kanggo Nyedhiyakake Solusi Material Anyar sing Aman lan Ramah Lingkungan kanggo Masyarakat, Nggawe Urip Anyar sing Luwih Apik.

Tonggak sejarah

2022

Madegake Chengdu Glenson Health Technology Co., Ltd., lan Sichuan EM Technology (Chengdu) International Trading Co., LTD.

2021

Madeg Sichuan EM Functional Film Materials & Technology Co. Ltd., lan Sichuan EMT New Material Co., Ltd.

2020

Kabeh duweke entuk Shandong Shengtong Optical Materials Technology Co, Ltd., lan ngadegake Shandong EMT New Material Co., Ltd.

2018

Madegake EMT Chengdu New Material Co., Ltd., lan Chengdu Drug and Cancer Pharmaceutical Technology Co., Ltd.

2015

Angsal 51% saka total ekuitas Taihu Jinzhang Science & Technology Co., Ltd.

2014

Angsal 62,5% saka total ekuitas Henan Huajia New Material Technology Co., Ltd.

2012

Madeg Jiangsu EMT New Material Co., Ltd.

2011

Kadhaptar ing pasar Shanghai A-share, industri bahan insulasi listrik pisanan kadhaptar ing China.

2007

Ganti jeneng Sichuan EM Technology Co., Ltd.

2005

Akuisisi sing diduweni kabeh dening Guangzhou Gaoking Group.

1994

Distruktur maneh dadi Sichuan Dongfang Insulation Materials Co., Ltd., lan ngadegake Sichuan EM Enterprise Group Company

1966

Pendhudhuk EMT, Pabrik Bahan Insulasi Dongfang milik negara pindhah saka Harbin menyang Sichuan

1 Peta (1)

Situs Manufaktur

Situs Mianyang
Situs Chengdu
Taihu Jin Zhang
Situs China Tengah
Situs China Timur
Bahan Optik SNTON
Situs Mianyang

21223101436

Situs Chengdu

21223101436

Taihu Jin Zhang

21223101436

Situs China Tengah

21223101436

Situs China Timur

21223101436

Bahan Optik SNTON

21223101436

Struktur

Sichuan Dongfang Insulation Material Co., Ltd.

Sichuan EMT New Material Co., Ltd.

Jiangsu EMT New Material Co., Ltd.

Shandong Shengtong Optical Materials Technology Co., Ltd.

Guangdong EMT New Material Technology Co., Ltd.

EMT Chengdu New Materials Technology Co., Ltd.

Chengdu D&C Pharma.Teknologi Co., Ltd.

Sichuan EMT Aviation Equipment Co., Ltd.

Henan Huajia New Material Technology Co., Ltd.

Shandong EMT New Material Co., Ltd.

Shandong Dongrun New Material Co., Ltd.

Sichuan EM Functional Film Materials & Technology Co., Ltd.

Sichuan EM Technology (Chengdu) International Trading Co., Ltd.


Ninggalake Pesen Panjenengan