img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Inovasi Teknis-56 Taun Inovasi ing Bahan Insulasi Listrik

Platform inovasi

Pusat Penelitian Bahan Isolasi Nasional

Pusat Teknologi Perusahaan sing sah negara

Program Pasca Doktor

Pusat Inspeksi Akreditasi CNAS

Pusat Penciptaan Standar Teknis Sichuan

Stasiun Kerja Akademisi Sichuan

1221

Card Govermert

Pekerja Model Hari Mei Nasional (Talenta Teknis)

Eperts pinunjul kanthi kontribusi pinunjul Sichuan Povince

Pimpinan akademik lan Teknologi Sichuan

Sichuan Academic and Technical Leaders2 calon cadangan

Talents Top

Card Govermert

Pekerja Model Hari Mei Nasional (Talenta Teknis)

Eperts pinunjul kanthi kontribusi pinunjul Sichuan Povince

Pimpinan akademik lan Teknologi Sichuan

Card Govermert

Pekerja Model Hari Mei Nasional (Talenta Teknis)

TIM R&D

Kanthi riset ilmiah ing grup iki.Meh 200 anggota

04eadf954_03

Kekayaan Intelektual

Paten sing diwenehake: 300,

Teknik inti sing diwiwiti dhewe: 50+

04eadf954_06

Inovasi ing Standar

Nggawe 90+ Standar Internasional, Standar Nasional lan Standar Industri

1221

Nggawe 5 Standar Nasional kanthi sifat intelektual sing diwiwiti dhewe

1221

Jaminan Mutu

35 Sertifikasi UL

Organisasi Pengujian kaping 3

RoHS, REACH

Sistem Akreditasi Mutu

1 (1)

GB T 23331-2012

1 (2)

GB T 29490-2013

1 (3)

ISO TS 16949 2009

ISO9001

1 (5)

ISO 10012

1 (6)

ISO 14001

1 (7)

OHSAS18001

Pusat Inspeksi Akreditasi Nasional China

Pusat tes minangka laboratorium komprehensif profesional kanggo bahan insulasi ing China.Gabungan pasukan teknis sing kuwat karo dhasar hardware, pusat kasebut kalebu laboratorium profesional kanggo sifat listrik material, sifat mekanik, sifat fisik, penuaan termal, analisis instrumen, analisis fisik lan kimia, lan nggarap tes kinerja kanggo macem-macem bahan insulasi, produk. uga bahan sing gegandhengan.

Kebijakan Mutu

Profesional

darmabakti

Adil

Efisien

Service Tenet

Tujuane

Ilmiah

Adil

rahasia

Dilengkapi 160+ instrumen lan piranti inspeksi kanggo nggawe analisis lan inspeksi babagan sifat listrik, mekanik, tahan api, penuaan panas, optik lan fisikokimia.

1221

Ninggalake Pesen Panjenengan