img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Jaminan Mutu

35 Sertifikasi UL

Organisasi Pengujian kaping 3

RoHS, REACH

Sistem Akreditasi Mutu

GB T 23331-2012 Sistem Manajemen Energi

GB T 29490-2013 Sistem Manajemen Kekayaan Intelektual

ISO TS 16949 2009

Sistem Manajemen Mutu ISO 9001

Sistem Manajemen Pengukuran ISO 10012

ISO 14001 Sistem Manajemen Lingkungan

OHSAS 18001 Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja

Penghargaan Kemajuan Ilmu lan Teknologi

Stasiun kerja akademisi (ahli) ing Sichuan

Hadiah 2 tahan api bebas halogen

Pusat Teknologi Perusahaan Sertifikasi Nasional

Laboratorium Teknik Bahan Isolasi Nasional.

produk anyar kunci nasional

Produk anyar nasional

Program pasca doktoral

produk inovatif teknologi dhuwur Sichuan

Pusat Standardisasi Teknologi ing provinsi Sichuan

Pusat tes sing disertifikasi dening CNAS

Pusat Inspeksi Akreditasi Nasional China

Pusat tes minangka laboratorium komprehensif profesional kanggo bahan insulasi ing China.Gabungan pasukan teknis sing kuwat karo dhasar hardware, pusat kasebut kalebu laboratorium profesional kanggo sifat listrik material, sifat mekanik, sifat fisik, penuaan termal, analisis instrumen, analisis fisik lan kimia, lan nggarap tes kinerja kanggo macem-macem bahan insulasi, produk. uga bahan sing gegandhengan.

Kebijakan Mutu

Profesional

darmabakti

Adil

Efisien

Service Tenet

Tujuane

Ilmiah

Adil

rahasia

Dilengkapi 160+ instrumen lan piranti inspeksi kanggo nggawe analisis lan inspeksi babagan sifat listrik, mekanik, tahan api, penuaan panas, optik lan fisikokimia.

1221

Ninggalake Pesen Panjenengan