img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Polypropylene (BOPP) Film kanggo Kapasitor

Dongfang nawakake film polypropylene biaxially oriented karo proses tenter.Dadi produsen film polipropilena pisanan kanggo aplikasi kapasitor daya, kita mimpin pasar kanthi teknologi lan proses sing diduweni dhewe, sing dibentuk liwat pengalaman produksi 30+ taun lan sawetara introduksi lan penyerapan teknologi.Amarga saka kinerja banget nduwurke tumpukan, kecemplung lenga lan resistance voltase, iku wis dadi pilihan pisanan saka China negara-grid proyèk tombol, kalebu Ultra High Voltage Direct Power Transmission System.


Film Kasar

● Produk Standar

sasmita

Penampilan

Ketebalan mikrometer (um)

Aplikasi

6013 (RRP)

Loro-lorone Roughed

6.0-18

kapasitor dielektrik campuran film/kertas lan kapasitor dielektrik kabeh-film kanggo proyek National Power Grid, industri pemanas listrik, industri umum

6012 (RP)

Sisi Tunggal Roughed

 

Film elektronik

● Produk Unggulan

sasmita

Penampilan

Ketebalan mikrometer (um)

Aplikasi

6014-H(MP)

Resistance suhu dhuwur

Lumahing Gamelan, perawatan korona.

2.8-12

bahan dasar metalisasi kanggo

piranti ngarep, energi solar lan

EV

● Produk Standar

sasmita

Penampilan

Ketebalan mikrometer (um)

Aplikasi

6014 (MP)

Lumahing Gamelan, perawatan korona

4.0-15

bahan dasar metallization kanggo piranti ngarep, energi solar lan EV

Ninggalake Pesen Sampeyan Perusahaan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake Pesen Panjenengan