Insulation Material
Insulation Material
Insulation Material
55

55

Taun Konsentrasi

300

300

Produk Mandiri

3000

3000

Nglayani Pelanggan

2500

2500

pegawe

Profil perusahaan

Babagan awake dhewe

Sichuan EM Technology Co., Ltd. ( EMT ) minangka Supplier Solusi global kanggo Bahan Anyar Eco lan Safety, kita setya nggawe kualitas urip sing luwih apik kanggo manungsa.

EMT, kantor pusat ing Mianyang, sisih kidul-kulon China, kita duwe kemampuan R&D lan manufaktur lengkap kanggo nggawe film Polyester…

EMT

Solusi industri

Solusi

  • Apa rega sampeyan?

    Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

  • Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

    We lagi fleksibel ing dikarepake MOQ, iku bakal rembugan minangka saben inquiry specifc.

  • Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

    For specific TDS, kindly send your inquiry to sales@dongfang-insulation.com

Insulation Material

Ninggalake Pesen Panjenengan