img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Pita Perekat & Film Proteksi


Pita Perekat

img (3)
img (1)

● Aplikasi

- Shielding pangayoman saka baterei

- Insulation winding, bungkus fiksasi

- perlindungan nyemprotake,

- Macem-macem insulasi windings ing elektronik

- Proteksi insulasi kanggo unsur pemanasan keramik.

- Insulasi fase ing motor

- Binding lan ikatan saka macem-macem insulators wangun khusus

- Pita perekat VOC sing sithik kanggo interior mobil

img (10)
img (2)
img (6)
img (4)
img (7)
img (8)

● Parameter

Item Bahan backing + adhesive
Pita polimida Film PI + Akrilik utawa silikon
Pita poliester Film PET + Akrilik utawa silikon
Pita PPS Film PPS + Akrilik
Pita kertas Nomex (Aramid). Kertas Nomex ( Aramid ) + Akrilik
Pita kain kaca Kain kaca + Silikon utawa akrilik
Tape DM PET film / PET non-woven + Akrilik
Pita ultra-tebal Substrat fleksibel ultra-tebal + Akrilik
Low VOC pindho side tape PET non-woven + Akrilik
Pita poliester ireng Film PET ireng + Akrilik
Tape masking ultra-tipis / transparan Film PET ireng / Clear + Akrilik + Film rilis

Proteksi Film

● Aplikasi

- Minangka proteksi proses kanggo nglereni busa, film difusi, lembaran grafit, lan sapiturute lan proteksi pangiriman - proteksi nyemprot

- Exhaust suhu dhuwur.

● Parameter

Item Bahan backing + adhesive
film pangayoman polyester Film PET + Silicone + Release film
film pangayoman polyester PET film + PU + Release film
film pangayoman polyester PET film + Acrylic + Release film

Ninggalake Pesen Sampeyan Perusahaan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake Pesen Panjenengan