img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Bahan Isolasi

Utamane ditrapake ing lapangan, kayata peralatan pembangkit listrik, motor listrik, peralatan omah, kompresor, peralatan elektronik, transmisi lan transformasi daya voltase ultra-tinggi, kothak cerdas, energi anyar, transit rel, komunikasi 5G lan akeh lapangan liyane.

Waca liyane

Material optoelektronik

Film sing ditawakake utamane ditrapake ing wilayah kaya OCA, POL, MLCC, BEF, film difusi, film kaca, film pelepasan lan perlindungan.

Waca liyane

Material Fungsional

Kripik sing ditawakake utamane ditrapake ing wilayah kaya kain FR, tekstil omah, transit rel, interior kendaraan.Interlayer PVB digunakake ing aplikasi kaca lalu lintas rel, kaca mobil, kaca laminated safety bangunan, sel film, panel kaca ganda, integrasi bangunan lan industri liyane.

Waca liyane

Materi Elektronika

Produk kasebut akeh digunakake ing peralatan pembangkit listrik, transmisi daya UHV lan kothak pinter transformasi, energi anyar, transit rel, 5gcommunication lan akeh lapangan liyane.

Waca liyane

Perantara Farmasi

Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan