img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

  • Bahan lapisan EMT ing Industri Busa

    Fungsi utama produk busa yaiku bantalan, insulasi, nyuda gangguan lan shading.Produk busa akeh digunakake ing macem-macem industri, kayata: ● Industri otomotif: Bahan anti tabrakan bumper, Baterei Uchimura , Padding kursi ● Transportasi umum: Panel akustik, Gaske ...
    Waca liyane
  • Bahan Insulasi EMT ing Mesin Molding

    Bahan Insulasi EMT ing Mesin Molding

    Wiwit 1966, EM Technology wis setya riset lan pangembangan bahan insulasi.56 taun budidaya ing industri, sistem riset ilmiah ageng wis kawangun, luwih saka 30 jinis bahan jampel anyar wis dikembangaké, porsi daya listrik, mesin, pet ...
    Waca liyane
  • U-2 mabur pungkasan misi kamera Strip optik, nanging Dragon Girl pilot bakal makaryakke kawruh lan skills nggunakake sensor

    Pesawat pengintai kabeh cuaca ing dhuwur Angkatan Udhara, U-2 Dragon Lady, bubar mabur misi kamera jalur optik pungkasan ing Pangkalan Angkatan Udara Bill.Minangka 2nd nerangake. Letnan Hailey M. Toledo, 9th Reconnaissance Wing Public Affairs, ing artikel "Akhir Era: U-2 ...
    Waca liyane
  • Produsen peralatan komunikasi optik ndeleng aplikasi pusat data ngedongkrak kiriman 2H22

    Umume pabrikan peralatan komunikasi optik Taiwan luwih fokus ing aplikasi pusat data tinimbang aplikasi stasiun pangkalan 5G, nglaporake asil dandan sing signifikan ing paruh pertama taun, lan samesthine bakal luwih apik ing separo kapindho… Sawetara pelanggan seneng nyimpen .. .
    Waca liyane
  • JIANGSU EMT PET BASE FILM FOR MLCC nggunakake

    JIANGSU EMT PET BASE FILM FOR MLCC nggunakake

    Ing pungkasan 2018y, EMT ngetokake woro-woro babagan investasi lan konstruksi proyek film basa poliester kelas optik kanthi output taunan teknologi tampilan OLED 20,000 ton liwat anak perusahaan Jiangsu EMT, kanthi total investasi 350 yuta. yuan.Sawise 4 ...
    Waca liyane
  • produk resin BMI

    produk resin BMI

    Sichuan EM Technology Co., Ltd. ( EMT ) minangka produsen materi global profesional, setya ngenalake solusi materi sing aman lan ramah lingkungan kanggo nggawe kualitas urip sing luwih apik kanggo masyarakat.Film insulasi, film optik, pita mika, resin lan produk liyane sing akeh nyedhiyakake daya UHV, ...
    Waca liyane
  • film protèktif CG

    film protèktif CG

    Struktur Parameter teknis Item Unit Nilai standar Nilai umum Metode tes Ketebalan lapisan aplikasi µm 60±5 60±5 61 GB/T 7125 GB/T 7125 Gaya peeling gf/25mm gf/25mm 4±3 4±3 3,5 GB/T 2792 GB/T 2792 Tahanan lumahing Ω/□ Ω/□ 1*10...
    Waca liyane
  • Tembaga Foil Tape DFTAT31A13-3515

    Tembaga Foil Tape DFTAT31A13-3515

    Katrangan Iku nganggo foil tembaga minangka bahan dhasar lan dilapisi karo adesif sensitif tekanan khusus, sing nduweni resistensi suhu dhuwur sing apik, konduktivitas listrik lan sifat boros panas.Karakter • adhesion dhuwur lan resistance suhu apik.• Listrik apik banget ...
    Waca liyane
  • We offer film jampel listrik kanggo baterei daya EV karo aplikasi ing ngisor iki

    We offer film jampel listrik kanggo baterei daya EV karo aplikasi ing ngisor iki

    - Klasifikasi paket baterei - Klading antar modul baterei - Gasket ing sel baterei Fitur Film Insulasi - Film Polipropilena * Bebas Halogen * Kekuwatan Pecah Dielektrik Dhuwur * UL94 kadhaptar * RTI 120 ℃, njaga sifat fisik & mekanik sing apik * Bisa dilipat bola-bali kanggo nggawe menyang ...
    Waca liyane
  • Slot Insulation saka EV lenga-digawe adhem mimpin motor

    Slot Insulation saka EV lenga-digawe adhem mimpin motor

    Dongfang, kanthi pengalaman luwih saka 40 taun ing nggawe laminates fleksibel, saiki duwe tujuan kanggo ngladeni industri anyar kendaraan listrik EV.Nalika, pilihan paling populer kanggo jampel slot telung: kertas Nomex, NPN lan NHN.Dadi, kita nganalisa kinerja telung materi kasebut kanthi mbandhingake ing wiwitan ...
    Waca liyane
  • Daftar saham Intermediate

    Daftar saham Intermediate

    Jeneng Struktur No. CAS Output tahunan 5- asam aminoisophthalic 99-31-0 550 T Dimetil 5- nitroisophthalate 13290-96-5 1000 T 5- asam nitroisoftalat 618-88-2 50 T Laitini (Alectinib) 108 kg Le...
    Waca liyane
  • Pambuka produk utama- Film poliester ekstraksi rendah

    Pambuka produk utama- Film poliester ekstraksi rendah

    Film poliester ekstraksi sing kurang dikembangake kanthi mandiri dening EMT, sing digunakake ing industri manufaktur kompresor AC, kulkas lan peralatan listrik liyane.Produk kasebut nduweni nilai ekstraksi xylene sing kurang banget lan tahan panas banget.Wis ngrusak posisi monopoli ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Ninggalake Pesen Panjenengan