img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Film Polikarbonat(PC)/Polypropylene(PP) "Bebas Halogen".


Aplikasi

● Baterei kendaraan listrik

● Insulasi sumber daya

● Isolasi TV/monitor

● Foil laminate kanggo jampel lan shielding

● Elektronika medis

● insulasi PCB

● Aplikasi printing Panel karo syarat retardant semangat

● Label insulasi: Label baterei, notebook, lan liya-liyane.

● Membran-ngalih

● Insulasi peralatan bisnis: komputer, elektrograf, telpon, lan liya-liyane.

PC

21 (4)
21 (1)

● Parameter

sasmita

warna

Tekstur

kekandelan

DFR116ECO

Alamiah

Beludru / Beludru alus (logo)

0.25mm-1.0mm

DFR116ECOB

Alamiah

Beludru / Matte

0,075mm-1,0mm

PC Warna Alami kanggo laminasi nganggo serat karbon utawa serat kaca kanggo omah buku cathetan lan barang olah raga:

sasmita

warna

Tekstur

kekandelan

DFR1332P

Alamiah

Beludru Matte/Fine

0,05-0,25 mm

DFR116FW23

Alamiah

Beludru Matte/Fine

0,05-0,25 mm

sasmita

warna

Tekstur

kekandelan

DFECO

ireng

Beludru / Beludru alus (logo)

0.25mm-1.0mm

DFECOA/B/C

ireng

Matte / Beludru alus

0,125-0,25 mm

DFR117ECO

ireng

Beludru / Beludru alus (logo)

0.25mm-1.0mm

DFR117ECOA

ireng

Beludru matte / alus

0.05mm-0.25mm

DFR117ECOB

ireng

Beludru / Beludru alus

0.25mm-1.0mm

● Fitur

* Film / lembaran PC non-brominated, non-chlorinated, kanthi sifat mekanik sing luar biasa, penampilan, warna sing stabil lan seragam lan sifat insulasi listrik, ketemu karo arahan RoHS, TCO, Blue Angel lan WEEE 2006.

* 0.05-0.25mm UL94 VTM-0, 0.25 -1.0mm UL94 V-0, UL File No.E199019

* RTI 130 ℃, njaga stabilitas panas banget, insulasi listrik lan sifat mekanik sing padha karo resin PC.Kekiatan kanggo mlengkung, kekuatan impact dhuwur, tahan panas dhuwur

PP

21 (2)
21 (3)

● Parameter

sasmita warna Alamiah kekandelan
Seri DFR3716 Putih/Ireng Beludru Matte/Fine (logo) ≤0.25mm
Seri DFR3716 Putih/Ireng Beludru / Beludru alus (logo) 0.30mm-1.0mm
Seri DFR3732 ireng Beludru Matte/Fine (logo) ≤0.25mm
Seri DFR3732 ireng Beludru / Beludru alus (logo) 0.30mm-1.0mm

sasmita

warna

Tekstur

kekandelan

Aplikasi

D3513G

biru

polesan / matte

0,25-1,0 mm

Enkapsulasi baterei Ithium kendaraan listrik kanthi fungsi tab fase bungkus, tab pelindung,

nyegah saka short circuit lan resistance banget kanggo karat elektrolitik.

DFR136JY

Alamiah

polesan / beludru alus

0,3-1,0 mm

isolasi kapasitor

sasmita warna Alamiah kekandelan
seri DFR-PPWT Putih Beludru / Matte 0.175mm-0.25mm
Seri DFR-WT Putih Beludru / Beludru alus 0.35mm-1.5mm
Seri DFR-WT Putih Beludru / Matte 0.175mm-0.25mm
DFR-PPBK seri ireng Beludru / Matte 0.175mm-0.25mm
Seri DFR-BK ireng Beludru / Beludru alus 0.35mm-1.5mm
Seri DFR-BK ireng Beludru / Matte 0.35mm-1.5mm

● Fitur

* Kekuwatan Risak Dielektrik Dhuwur

* 0.125-0.25mm UL94 VTM-0, 0.25 -1.5mm UL94 V-0, UL File No.E199019

* RTI 120 ℃, njaga sifat fisik & mekanik sing apik, bisa dilipat bola-bali kanggo nggawe macem-macem bentuk, panyerepan kelembapan sing sithik.

Ninggalake Pesen Sampeyan Perusahaan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake Pesen Panjenengan