img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Pambuka Pusat Inspeksi

Pusat Inspeksi minangka laboratorium komprehensif profesional sing nyedhiyakake industri insulasi Cina.Iki dilengkapi teknologi sing kuat, kemampuan riset sing dhuwur uga fasilitas sing dilengkapi.Laboratorium khusus iki, fokus ing sifat listrik, sifat mekanik, sifat fisik, sifat termal, analisis instrumental lan analisis fisika-kimia, bisa ngetrapake tes ing bahan insulasi, bagean insulasi lan bahan liyane sing gegandhengan.

Kebijakan kualitas:

Profesional, Fokus, Keadilan, Efisien

Prinsip Layanan:

Tujuan, Ilmiah, Keadilan, Keamanan

Target Mutu:

A. Tingkat kesalahan saka testing acceptance ngirim ora luwih saka 2%;

B. Tingkat laporan tes telat ora luwih saka 1%;

C. Tingkat penanganan keluhan pelanggan kudu 100%.

Sasaran Umum:

Ngapikake sistem manajemen Pusat Inspeksi kanthi terus-terusan supaya bisa diakoni, audit pengawasan lan evaluasi maneh CNAS;Ngapikake kualitas layanan kanthi terus-terusan kanggo nggayuh kepuasan pelanggan 100%;Kapabilitas tes terus-terusan lan ndawakake sawetara tes saka industri insulasi menyang lapangan energi sing bisa dianyari, bahan kimia sing apik lan liya-liyane.

Pambuka Instrumen Tes

1 (1)

jeneng:Mesin tes universal digital.

Item tes:Kekuatan tarik, kekuatan komprèsi, kekuatan lentur, kekuatan geser lan liya-liyane.

Fitur:Daya maksimum yaiku 200kN.

1 (2)

jeneng:Jembatan listrik.

Item tes:Permitivitas relatif lan faktor disipasi dielektrik.

Fitur:Ngadopsi proses kontak lan cara nonkontak kanggo nindakake tes normal lan panas.

1 (3)

jeneng:Tester risak voltase dhuwur.

Item tes:Tegangan breakdown, kekuatan dielektrik lan resistance voltase.

Fitur:Tegangan maksimum bisa tekan 200kV.

1 (4)

jeneng: Asep Ttester ransmissivity.

Item tes: Asep Transmissivity.

Fitur:Nindakake tes bebarengan ing telung wadhah sampel kanthi nggunakake proses elektrolitik.

1 (5)

jeneng:Megohm meter.

Item tes:Resistansi insulasi, resistivity permukaan lan resistivity volume.

 

1 (6)

jeneng:Alat ukur visi.

Item tes:Katon, ukuran lan nyilikakeumurrasio.

 


Ninggalake Pesen Panjenengan