img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

produk resin BMI

Sichuan EM Technology Co., Ltd. ( EMT ) minangka produsen materi global profesional, setya ngenalake solusi materi sing aman lan ramah lingkungan kanggo nggawe kualitas urip sing luwih apik kanggo masyarakat.

Film insulasi, film optik, pita mika, resin lan produk liyane nyedhiyakake daya UHV, tenaga angin, tenaga surya, komunikasi 5G, elektronik konsumen, peralatan omah lan lapangan liyane.Kualitas produk lan layanan sing apik wis dikenal ing industri.

Sawise taun riset & pangembangan lan tata letak, kita wis ngrambah sukses gedhe ing-kinerja dhuwur BMI resin produk kanggo Tembaga Klambi Laminates.

Nama Produk: BMI Resin (Maleamide Resin).

Kelas: DFE936, DFE950

1. DFE936

Prodhuk iki minangka monomer resin thermosetting kristal sing kurang, bisa digunakake minangka modifier resin epoksi tahan panas, sing nduweni substituen rantai cendhak sing mbantu nambah jarak molekul, saéngga ngrusak kristalinitas resin, ningkatake kelarutan, ngrampungake masalah kelarutan miskin resin maleimide dobel biasa, kanggo nyiapake papan sirkuit sing dicithak kanthi dhuwur, bahan insulasi kelas F, bahan tahan abrasi kanthi kinerja dhuwur, lsp.

BMI resin products1 BMI resin products2

Parameter kinerja:

nomer seri

Jeneng metrik

unit

Kahanan tes

Nilai metrik

Nilai-nilai khas

1

Penampilan

/

Observasi mripat wuda

Wêdakakêna padat putih

Wêdakakêna padat putih

2

Titik lebur

DSC, 10 ℃ / min, N2

160—170

168

3

asam

mg KOH/g

HG/T 2708-1995

<1.0

0,3 nganti 0,5

4

Isi

wt%

HPLC

≥97

98.1~98.4

Aplikasi:

1.1 Prodhuk bisa copolymerized karo diallyl bisphenol A minangka resin matriks gabungan, kang tahan kanggo suhu dhuwur, radiation lan kekuatan dhuwur.

1.2 Prodhuk bisa diowahi karo resin epoksi biasa kanggo nyiapake bahan insulasi, adhesive suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan produk kasebut tahan kanggo suhu dhuwur, insulasi sing apik lan ketangguhan sing apik sawise komposit.

1.3 Prodhuk nduweni ciri larut lan leleh, lan bisa digunakake kanggo jas utawa impregnate bahan serat, lan liya-liyane, cocok kanggo komponen gedhe.

2. DFE 950

Produk iki minangka resin thermosetting titik leleh sing kurang, bisa digunakake minangka pengubah tahan panas saka resin epoksi, struktur saka macem-macem struktur maleimide weakens crystallinity saka resin, nambah kelarutan, solves masalah kelarutan miskin saka resin maleimide pindho biasa. , bisa langsung glued kanggo nyiapake papan sirkuit cetak kelas dhuwur, bahan insulasi kelas F, bahan tahan abrasi kanthi kinerja dhuwur, lsp.

BMI resin products3 BMI resin products4

Properti:

nomer seri

Jeneng metrik

unit

Kahanan tes

Nilai metrik

Nilai-nilai khas

1

Penampilan

-

Ing wilayah sing padhang, mirsani kanthi mripat langsung

Coklat kuning solid

Coklat kuning solid

2

Titik softening

Hukum Globe

75~90

80~85

3

asam

mg KOH/g

HG/T 2708-1995

<3.0

1.0~1.5

4

Kelarutan

-

25℃,50wt% DMF/MEK(wt/wt=1:1)

Cetha lan transparan

Cetha lan transparan

Aplikasi

2.1 Produk bisa copolymerized karo diallyl bisphenol A, cyanate, agen ngobati amine, polyphenylene ether, etc. minangka resin basa kanggo bahan senyawa, kang tahan kanggo suhu dhuwur, radiation lan kekuatan dhuwur.

2.2 Produk bisa diowahi nganggo resin epoksi biasa, sing digunakake kanggo nyiapake bahan insulasi, adhesive suhu dhuwur, lan liya-liyane, lan produk kasebut tahan suhu dhuwur, insulasi sing apik lan ketangguhan sing apik sawise komposit.

2.3 Prodhuk nduweni ciri larut lan leleh, lan bisa digunakake kanggo jas utawa impregnate bahan serat, lan liya-liyane, cocok kanggo komponen gedhe.

DFE936 & DFE950 minangka pilihan sing apik kanggo nyiapake piring operator, operator kaya piring lan CCL kanthi kacepetan dhuwur.

BMI resin products5

Hubungi kita, ayo nulungi bisnis CCL sampeyan.

Kontak Person: Mr. Feng,fengjing@emtco.com


Wektu kirim: Jun-07-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan