img

Pemasok Global Perlindungan Lingkungan

Lan Safety New Material Solutions

Film Berbasis Poliester kanggo Aplikasi Optik

Film adhedhasar PET optik digunakake akeh ing aplikasi kaya tampilan, komunikasi 5G, perlindungan lingkungan lan hemat energi minangka film operator.Kanthi co-extrusion tartamtu saka struktur ABA utawa ABC lan sawetara saka sudhut kekandelan, Dongfang usaha sawijining efforts kanggo ketemu kabutuhan aplikasi individu.Film sing ditawakake utamane ditrapake ing wilayah kaya OCA, POL, MLCC, BEF, film difusi, kaca film, film pelepasan lan perlindungan.Bebarengan, kita nindakake proyek kunci industri nasional film basa poliester optik kanggo polarizer TFT kanthi kemampuan produksi taunan 100 yuta sqms kanggo nyumbang proses lokalisasi.


Film dhasar kanggo MLCC ngeculake film

1 (2)

● Parameter Produk

Film dhasar kanggo MLCC ngeculake film

GM70

kekasaran ngisor, flatness apik lan tahan termal, Titik kurang cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung

GM70A

roughness ngisor, flatness apik lan tahan termal, Kurang bintik cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung, nilai kabut: +/-3%@50μm

GM70B

flatness apik lan tahan termal, Kurang bintik cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung, nilai kabut: +/-3,5%@50μm

Film dhasar kanggo film rilis OCA

2121

● Parameter Produk

Film dhasar kanggo film rilis OCA

GM60

roughness ngisor, flatness apik lan tahan termal, Kurang bintik cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung, nilai kabut: +/-3%@50μm

GM60A

roughness ngisor, flatness apik lan tahan termal, Kurang titik cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung, nilai kabut: +/-5%@50μm

GM60B

Flatness apik lan tahan termal, Titik kurang cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung, nilai kabut: +/-3,5%@50μm

Base film kanggo polarizer film pangayoman & Base film kanggo polarizer ngeculake film

38a0b9231
7a2bd939

● Parameter Produk

Film dhasar kanggo film proteksi polarizer

GM80

kekasaran ngisor, flatness apik lan tahan termal, Titik kurang cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung

Film dhasar kanggo polarizer ngeculake film

GM81

tanpa sudut orientasi, kekasaran ngisor, flatness apik lan tahan termal, Kurang bintik cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung

GM81A

kanthi sudut orientasi, kekasaran sing luwih murah, flatness apik lan tahan termal, Titik kurang cacat, kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung

Film dhasar kanggo film Window

7e4b5ce21

● Parameter Produk

Film dhasar kanggo film Window

SFW11, SFW21

Kajelasan dhuwur, gampang peeling, flatness apik lan tahan panas, katon apik

Film PET kinerja dhuwur Kekandelan 36-250μm

img (2)
img (1)

● Parameter Produk

Katrangan kelas# Kinerja
Film PET kajelasan dhuwur GM10A kajelasan:> 99% ,
Nilai kabut: +/-1,8%@50μm
Film dhasar kanggo ngeculake & film proteksi GM13A Kurang titik cacat,
kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung,
Nilai kabut: +/-2,0%@50μm
GM13C Kurang titik cacat,
kalebu bintik kristal & bintik cekung-cembung,
Nilai kabut: +/-3,5%@50μm
Film dhasar kanggo film difusi GM14 flatness apik lan katon
Low-shrinkage PET film GM20 Shrinkage MD: 0,3% - 0,8%,
Shrinkage TD bisa diatur
Kurang udan,
shrinkage kurang lan film PET kajelasan dhuwur
GM30 Kajelasan dhuwur,
shrinkage kurang lan udan kurang
Kurang udan,
film PET shrinkage kurang
GM31 tahan panas,
shrinkage kurang lan udan kurang

Ninggalake Pesen Sampeyan Perusahaan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Ninggalake Pesen Panjenengan